OVER AVESQO

Avesqo helpt sinds 2015 bedrijven met het omzetten van communicatiewensen in technische oplossingen. Ons doel is om bedrijven gebruiksvriendelijke vergader- en presentatie-oplossingen te bieden. Denk hierbij aan audiovisuele middelen zoals camera’s, speakers en microfoons. Ook leveren we veilige, slimme software voor optimale communicatie binnen bedrijven.

Aanvankelijk begonnen we met het doel om kennis aan bedrijven te leveren bij audiovisuele, videoconferencing en integratie vraagstukken. Dit bleek erg succesvol. Daarom combineren we dit inmiddels met het leveren en installeren van bijpassende hardware en software. Wij zetten alles op alles om bedrijven zo slim mogelijk te laten werken, nationaal en internationaal.

Met name op het snijvlak IT en AV hebben we unieke kennis, die we behouden door ons alsmaar te blijven ontwikkelen. Wij hebben tomeloze ambitie. Onze doelen behalen we natuurlijk niet zonder onze mensen. Kom jij ons team versterken?

Avesqo_vergaderen

ONZE OPLOSSINGEN

Videoconferencing

Het hebben van de juiste audiovisuele oplossingen is steeds belangrijker. Werken je collega’s thuis en jij op kantoor? Werk dan samen via videoconferencing in de cloud of in een gehoste omgeving. Microsoft Teams of Pexip Service zijn bijvoorbeeld veel gebruikte programma’s als het gaat om videobellen en meetings voeren. Door gebruik te maken van videoconferencing en audiovisuele oplossingen is iedereen in staat om aan overleg deel te nemen, zowel aan de keukentafel als in de boardroom.

online_vergader-oplossing
digital_signage

Digital Signage

Avesqo is specialist in audiovisuele middelen. Vandaag de dag bereiken informatie en communicatie ons in enorme hoeveelheden. Deze hoeveelheid zorgt ervoor dat we allemaal een steeds kortere spanningsboog hebben. Met de veranderende dynamiek in digitale communicatie wordt het steeds belangrijker om met zo min mogelijk inspanning zo snel mogelijk een boodschap bij de juiste doelgroep te brengen. Wij zijn onder andere audiovisueel specialist op het gebied van digital signage.

Audiovisuele middelen

De manier van werken verandert in een steeds sneller tempo. Vijf jaar geleden was het nog vrij uniek om thuis te werken, dit is tegenwoordig niet bijzonder meer. Hybride- en remote werkplekken zijn ondertussen bekende termen. Avesqo is dé audiovisueel specialist die jouw organisatie helpt aan de gewenste audiovisuele middelen voor optimale communicatie.

monteur_installatie

ONZE KERNWAARDEN

Avesco Audiovisueel - jouw betrouwbare partner

Betrouwbaarheid

Avesco Audiovisueel - jouw professionele partner

Professionaliteit

Avesco Audiovisueel - jouw flexibele partner

Flexibiliteit

Avesqo Audiovisueel - Expertise en ervaring

Expertise & Ervaring

Avesco Audiovisueel - jouw klantgerichte partner

Klantgerichtheid

Avesco Audiovisueel - Easy to work with

Easy to work with

Solliciteer vandaag dan nog!

KLAAR OM TE BEGINNEN?