Vacature Junior Accountmanager

Gaat jouw hart sneller kloppen van de combinatie sales en techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze functie als Junior Accountmanager hoef je nog niet veel ervaring te hebben, maar wel de juiste passie en aanleg voor sales en relatiebeheer. Bij Avesqo gaan we langdurige partnerships aan met onze klanten. Aan jou de taak om deze in stand te houden en te verbeteren. Bij ons leer je iedere dag en heb je ruimte om zo snel te groeien als je zelf wil.

Ruimtereservering

Over Avesqo

Avesqo richt zich op alles wat te maken heeft met digitale bedrijfscommunicatiemiddelen. Wij maken visueel samenwerken makkelijk en toegankelijk met audiovisuele oplossingen. Denk hierbij aan het leveren, installeren en onderhouden van video vergadersystemen, vergaderzalen, videowalls en narrowcasting oplossingen. Dit doen we voor toffe en grote klanten door heel Nederland (en soms zelfs daarbuiten). Het stopt uiteraard niet bij de technologie. Wij leveren bedrijven ook ondersteuning zodat ze zo slim mogelijk blijven werken.

Bij ons op de werkvloer

Bij ons op de werkvloer bieden we een leerzame omgeving waar je fouten mag maken, maar waar we wel met z’n allen van leren. Avesqo is één van de snelst groeiende bedrijven in de AV-branche, en dat doen we samen. Met nieuwe ontwikkelingen die snel opkomen, een groeiende vraag naar digitale communicatiemiddelen en steeds meer mogelijkheden op technisch gebied mogen we bij Avesqo aan de slag met de mooiste projecten en weten we elkaar onderling te versterken met nieuwe ideeën en kennis. We staan dan ook te springen om jouw kennis en ervaring!

Wat ga je doen?

Als junior accountmanager bij Avesqo ga je nieuwe relaties opbouwen met klanten op het gebied van audiovisuele en videoconferencing oplossingen. Dit kan via binnenkomende leads zijn of afspraken die je zelf regelt. Het is belangrijk dat jij precies weet welke contactmomenten er nodig zijn om een succesvolle relatie op te bouwen en te onderhouden.

Eerst maken we je wegwijs binnen onze organisatie, zodat je weet bij wie je waarvoor terecht kan. Ook krijg je van ons een intern opleidingstraject waar we je bekend maken met onze processen en systemen. Uiteraard trainen we je ook in de benodigde kennis over de oplossingen die we aanbieden. En in een dynamische markt als deze blijven we die kennis ook met je delen.

Je gaat samen met de salesmanager op pad naar bestaande en nieuwe klanten. Jouw drive is dat je hier zelfstandig in wordt, zodat je na verloop van tijd het hele salestraject zelfstandig kan uitvoeren.

Wat wij bieden:

 • Een modern en fris kantoor in Woerden, waar je werkt in ruimtes met de nieuwste technologieën
 • Goed salaris en interessante bonusregelingen
 • Auto van de zaak (altijd lekker)
 • Telefoon en laptop van de zaak (ook handig)
 • Maandelijkse vergoeding om te sporten
 • Volop carrière-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Pensioenregeling conform CAO metaal en Techniek
 • Aandacht voor leuke activiteiten met collega’s
 • Nooit meer last van onhandige digitale vergaderingen 😉

Wat wij vragen:

 • Enthousiast, positief, gedreven en commercieel

 • Communicatief zeer vaardig per e-mail, telefonisch en in real life
 • Interesse in audiovisuele en videoconferencing oplossingen
 • Een goed kennisniveau en de juiste inzet (door opleiding of ervaring)
 • Super leergierig en niet bang om vragen te stellen
 • Energiek en flexibel in je werk
 • Altijd gaan voor het hoogst haalbare

Je vindt het leuk om samen met klanten en collega’s naar de beste oplossing te zoeken. Kennis van deze markt is een pré maar we vinden het belangrijker dat jij gemotiveerd bent. Bij ons kan je alle kennis en ervaring opdoen & extra opleidingen volgen. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd!

Werken bij Avesqo?

Denk je dat Avesqo bij jou past? Stuur een bericht met jouw CV en motivatie naar hester.verweij@avesqo.com. Zien wij een potentiële match? Dan nodigen we je uit in ons moderne kantoor in Woerden. Hier gaan we samen in gesprek en krijg je gelijk een goede kijk op wat wij doen. Wie weet ben jij wel onze nieuwe collega!

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Hester Verweij op 06-26136718.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer vandaag dan nog!

KLAAR OM TE BEGINNEN?

Deel deze pagina, kies je platform!