Vacature Manager inkoop & planning

Werk jij zelfstandig en ben je nauwkeurig? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe inkoper en planner. Bij Avesqo ga je ons helpen met de planning en ga je daarnaast ook de inkoopprocessen verbeteren. Dit is een nieuwe dynamische functie binnen Avesqo waar je zelf invulling aan gaat geven (al hebben we natuurlijk wel wensen). Ben jij die topper die ons laat zien hoe het veel beter kan? Graag!

Ruimtereservering

Over Avesqo

Avesqo richt zich op alles wat te maken heeft met digitale bedrijfscommunicatiemiddelen. Wij maken visueel samenwerken makkelijk en toegankelijk met audiovisuele oplossingen. Denk hierbij aan het leveren, installeren en onderhouden van video vergadersystemen, vergaderzalen, videowalls en narrowcasting oplossingen. Dit doen we voor toffe en grote klanten door heel Nederland (en soms zelfs daarbuiten). Het stopt uiteraard niet bij de technologie. Wij leveren bedrijven ook ondersteuning zodat ze zo slim mogelijk blijven werken.

Bij ons op de werkvloer

Bij ons op de werkvloer bieden we een leerzame omgeving waar je fouten mag maken, maar waar we wel met z’n allen van leren. Avesqo is één van de snelst groeiende bedrijven in de AV-branche, en dat doen we samen. Met nieuwe ontwikkelingen die snel opkomen, een groeiende vraag naar digitale communicatiemiddelen en steeds meer mogelijkheden op technisch gebied mogen we bij Avesqo aan de slag met de mooiste projecten en weten we elkaar onderling te versterken met nieuwe ideeën en kennis. We staan dan ook te springen om jouw kennis en ervaring!

Wat ga je doen?

Als manager inkoop en planning breng je alle inkopen in kaart en maak je prijsafspraken met de leveranciers. Hierbij zorg jij ervoor dat de beste kwaliteit geleverd wordt. Daarnaast hou je de voorraad bij en zorg je dat deze op pijl gehouden wordt. Je bent een belangrijke schakel tussen Sales, Project Management, leveranciers en medewerkers. Jij zal hun eerste aanspreekpunt zijn voor vragen op het gebied van ons assortiment, prijzen en artikel informatie. Zo informeer je Sales o.a. over acties van leveranciers, prijsontwikkelingen en mogelijke incourantheid van voorraden. Daarnaast is er ruimte om jezelf te ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de laatste trends en opkomende technologieën.

Wat wij bieden:

 • Een modern en fris kantoor in Woerden, waar je werkt in ruimtes met de nieuwste technologieën
 • Goed salaris en interessante bonusregelingen
 • Flexibele werktijden
 • Telefoon en laptop van de zaak
 • Maandelijkse bijdrage om te sporten
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw functie uit te voeren
 • Volop carrière-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Pensioenregeling conform CAO metaal en Techniek
 • Aandacht voor leuke activiteiten met collega’s
 • Nooit meer last van onhandige digitale vergaderingen 😉

Wat wij vragen:

 • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als inkoper

 • Met jouw onderhandelingstalent weet jij verrassend en competitief in te kopen
 • Vanzelfsprekend ben je een netwerker en maakt het jou niet uit of je met collega’s om de tafel zit of met de CEO van een multinational
 • Flexibiliteit én nauwkeurigheid
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Werken bij Avesqo?

Denk je dat Avesqo bij jou past? Stuur een bericht met jouw CV en motivatie naar hester.verweij@avesqo.com. Zien wij een potentiële match? Dan nodigen we je uit in ons moderne kantoor in Woerden. Hier gaan we samen in gesprek en krijg je gelijk een goede kijk op wat wij doen. Wie weet ben jij wel onze nieuwe collega!

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Hester Verweij op 06-26136718.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer vandaag dan nog!

KLAAR OM TE BEGINNEN?

Deel deze pagina, kies je platform!