Een dag uit het leven van accountmanager Dennis

Dennis is een accountmanager bij Avesqo. Benieuwd hoe een dag als accountmanager er bij Avesqo uitziet? Bekijk de dagplanning van Dennis en lees hoe hij het werken bij Avesqo ervaart.

Dennis_Oosterom

09.00 Start van de dag

De dag begint vroeg en met veel zin. Vandaag verwacht ik een akkoord te krijgen van mijn grootste klant. Dit akkoord betekent dat we de support van alle bestaande en nieuwe audiovisuele ruimtes mogen verzorgen. Voor de volgende 5 jaar zijn zij dan verzekerd van een optimale werking. En dit is niet alles: dit contract wordt ook nog eens gevolgd door tientallen nieuwe ruimtes. Ik heb vandaag diverse afspraken. Allereerst een interne afspraak met mijn salesmanager om onze overdrachtsprocessen te optimaliseren. Input hierover wordt door Avesqo altijd gewaardeerd.

 

11.00 Klantafspraak

Na de productieve meeting bij Avesqo spring ik direct in de auto voor een afspraak bij een mogelijke nieuwe klant. We hebben hiervoor een aanvraag gekregen via onze website. Deze klant gaf daarin aan op zoek te zijn naar hybride oplossingen in zijn kantooromgeving. Aangekomen bij de klant vertel ik wat over Avesqo. Vervolgens luister ik aandachtig naar de behoeftes en wensen van de klant. Aan het eind van de afspraak stemmen we samen de verwachtingen af met de klant. Ik zet dit direct in mijn agenda als opvolging.

12.30 Lunch met collega’s

Na de afspraak ga ik terug richting het kantoor, om daar gezellig te lunchen met de aanwezige collega’s. We praten over allerlei zaken, zowel werk als privé. Vandaag bestellen we met zijn allen eten. Dit doen we een keer per week, een traditie die we vanaf het begin in stand hebben gehouden!

lunch_met_het_team

13.00 Afspraak met een bestaande klant

Op naar de volgende afspraak, een bestaande klant van mij waar ik per kwartaal een bezoek aan breng. We vinden het bij Avesqo naast regelmatige video-calls ook belangrijk om elkaar fysiek te ontmoeten, dit is immers toch persoonlijker. Op de IT-afdeling van dit bedrijf is een nieuwe medewerker begonnen waar ik kennis mee maak. Ze geeft aan erg blij te zijn met de gebruikersvriendelijkheid van onze oplossingen. Als IT-medewerker wordt ze namelijk verantwoordelijk voor eerstelijns support en onze AV-oplossingen besparen haar veel tijd. Ik geef haar aan, dat ze altijd contact met onze supportcollega’s mag opnemen als ze vragen heeft.

15.00 Op naar kantoor

Met een goed gevoel ga ik, later dan gepland, terug naar kantoor om e-mails te beantwoorden. Tussen mijn e-mails staat de Purchase Order voor support van de klant waar ik het vanochtend over had. De klant is akkoord! Ik vertel dit aan mijn manager. Dit moeten we natuurlijk vieren. Hij geeft aan een fles champagne te regelen bij de vrijdagmiddagborrel.

16.00 Voorbereiden afspraken en afronding

Het is inmiddels einde dag en ik ga snel verder om mijn afspraken voor morgen voor te bereiden. Morgen staat weer vol met allerlei leuke afspraken!

Werken als accountmanager bij Avesqo?

Lijkt het jou leuk om als accountmanager bij Avesqo aan de slag te gaan? Bekijk de vacature voor accountmanager. Wil je meer informatie over hoe het is om te werken bij Avesqo? Neem dan gerust contact op. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden.