De eerste werkweek bij Avesqo

Hoe ziet een eerste werkweek bij Avesqo eruit? Heerlijk opstarten met goede kopjes koffie, sparren met collega’s en de eerste meetings met contactpersonen; dit kan allemaal onderdeel zijn van het kennismaken met jouw nieuwe functie bij Avesqo! Onze Purchase Manager Hugo vertelt hoe hij dit ervaren heeft.

Opstart

Een kop koffie kan niet ontbreken tijdens de start van mijn werkdag. Onder het genot van dit kopje neem ik mijn agenda door en check ik wat er allemaal op de planning staat voor de dag. Daarna begin ik met het checken van openstaande verkooporders en bestellingen.

lunch_met_het_team

Om 11.00u staat er een meeting op de planning met een leverancier van kabels. We lopen de cijfers na en bespreken de doelstellingen die we hebben voor dit jaar. Verder krijg ik wat nieuwe producten en oplossingen te zien. Van de leverancier krijg ik een aantal samples mee die ik intern kan laten zien.

Om 12.00u is het tijd voor een gezellige lunch met collega’s.

In de middag ben ik druk bezig met het verzamelen van orders en het bestellen hiervan. Ik vraag een aantal offertes op en stuur bestellingen door. Zo kunnen de bestellingen zo snel mogelijk geleverd worden. Tussendoor komen collega’s regelmatig bij mij langs om de statussen van de leveringen op te vragen (en waar nodig even bij te praten 😉).

Richting het einde van de dag is het tijd om testen te draaien. We zijn druk bezig met het verbeteren van het logistieke proces, dit moet grondig getest worden. Daarna zit dit productieve dagje er weer op en rijd ik met veel voldoening lekker naar huis.

Begeleiding

Gedurende de eerste weken bij Avesqo werd ik opgevangen door Mark. Hij nam me mee in de werkwijze bij Avesqo waardoor ik al snel zelf aan de slag kon. Ook met vragen kon ik altijd direct bij Mark terecht.

Mijn eerste indruk van het team

Bij een eerste werkweek komen natuurlijk een hele hoop indrukken kijken. Mijn eerste indruk van iedereen bij Avesqo was heel positief, en dat is nog steeds zo haha! Het team is zeer volwassen met veel kennis. Er werken hier mensen met veel ervaring en die kennis wordt intern gedeeld met elkaar, dat is top.

Ook werken in ons gezellige team?

Wil je meer weten over hoe het is om te werken bij Avesqo? Bekijk onze vacatures of
neem contact met ons op. Wij vertellen je graag meer!