Portfolio

Home|Portfolio|

ProfLease

2023-03-21T15:04:20+01:00

WAAROM PROFLEASE?

IT financieringen, flexibel en op maat.

Met een jarenlange ervaring en expertise in IT Lifecycle Management en financieringen, vertaalt ProfLease uw specifieke wensen in een maatwerk oplossing: van een financiering met wisseloptie tot een geïntegreerde oplossing met apparatuur, financiering en diensten in één (Device as a Service).

ProfLease Avesqo partner

Het beste voor uw bedrijfsvoering, het beste voor onze planeet

ProfLease gelooft in een duurzame wereld waarin u toegang heeft tot de nieuwste digitale technologie wanneer dat nodig is, en niet wanneer het budget dat toelaat. Enerzijds om de productiviteit en motivatie van werknemers te waarborgen, anderzijds om beveiligingsricio’s te minimaliseren en de Total Cost of Ownership te verlagen. Dit omvat een optimaal ingericht proces van verkrijgen, gebruiken, afvloeien en beheren van IT-apparatuur. ProfLease neemt alle zorgen voor u uit handen – geheel in lijn met de circulaire economie – tegen een vast bedrag per maand.

Avesqo en ProfLease / Synergie door samenwerking

Avesqo en ProfLease versteken elkaar op meerdere manieren. Door de juiste afstemming van kwaliteiten en belangen, creëren wij samenwerkingen die gemeenschappelijk als individueel voordeel bieden. Dat bewijst ProfLease al jaren. Samen met ProfLease verhogen wij gezamenlijk het serviceniveau.

Merken waar je mee gaat werken

Deel deze pagina, kies je platform!

QSC

2023-03-21T15:10:04+01:00

WAAROM QSC?

Uit de voorliefde muziek, QSC is namelijk voorbestaan uit een onderneming die zich bezighield met gitaarversterkers voor artiesten. Maar zijn ondertussen uitgegroeid tot een volwaardig audio en video bedrijf.

Hierdoor gingen zij altijd voor het beste resultaat, door deze reden zijn ze ook zo groot geworden omdat ze goed zijn in wat ze doen. Om een van de oprichters te quoteren “Looking back at it all, I was pretty idealistic. I just wanted a cool little company that built nice stuff, didn’t burn anybody, and let me make a decent living,” says Pat. ”

QSC products

De oplossingen

QSC ZONE

QSC heeft een uitgebreid aanbod voor bijna alle audio, video en control platformen. Door al deze soorten producten aan te bieden kan je een volledige ruimte inrichten, waardoor je ruimte van de hoogste categorie is gegarandeerd. Zo kun met QSC zelfs grote ruimtes voorzien van het beste geluid zoals lunchruimte maar ook auditoriums.

Je kan verschillende zones instellen als je bijvoorbeeld in de lunchruimte ander soort muziek wilt dan bij de receptie maar wel op 1 systeem al je audio wilt hebben. Hiervoor zijn de oplossingen van QSC perfect voor bedrijven die alles op 1 systeem willen laten draaien.

Daarnaast heeft QSC ook een oplossing voor videovergaderen. Zo hebben ze verschillende camera’s die perfect geïntrigeerd kunnen worden in het QSC-systeem. En werken samen met de meest bekende video vergader platformen zoals: Microsoft-teams, Google meet en Zoom.

Avesqo & QSC

Het partnerschap tussen Avesqo en QSC is er eentje om trots op te zijn, want zo zorgen ze ervoor dat audio altijd past in de juiste setting. Zo kun je met QSC alles op audiogebied verzorgen, van restaurant tot een hybride vergaderruimte met QSC is de oplossing altijd dichtbij.

Hierdoor heeft QSC voor elke ruimte een oplossing dat ontworpen is voor het gebruikersgemak zo kan je alles makkelijk instellen via de mobiele app. Maar ook te besturen via een wall-mount waar snel bepaalde instellingen te veranderen is. De hardware is dan ook gecertificeerd voor Microsoft-teams en Zoom waardoor de maximale flexibiliteit gegarandeerd kan worden.

QSC mtr qsc X zoom

Merken waar je mee gaat werken

Deel deze pagina, kies je platform!

Microsoft

2023-03-21T15:09:17+01:00

Waarom Microsoft?

Microsoft staat natuurlijk bekend als een van de voorlopers van de huidige online werkomgeving. Zo kan je volledig in de Cloud werken en online vergaderingen voeren via Microsoft Teams. Ook kan je er voor kiezen om de applicaties te downloaden en lokaal te werken.

Door Microsoft is het online werken mogelijk geworden hierdoor draaide in de jaren 90 ongeveer 85% van alle computers op Microsoft. Hierdoor is Microsoft niet zomaar een bedrijf maar daadwerkelijk een van de grondzetters in de computerwereld.

Microsoft teams room

Online vergaderingen

Microsoft Teams is een moderne vergaderruimteoplossing die de digitale werkruimte van Teams samenbrengt met toegewijde audio- en videoapparaten van Microsoft of van derden, gecertificeerd door Microsoft. Teams-ruimten is speciaal ontworpen om de barrières tussen ruimten, locaties en mensen te helpen verwijderen en zo in elke ruimte de beste Teams-vergaderingservaring te bieden. Teams-ruimten heeft een doordacht ontwerp en biedt vergaderingservaringen waarbij rekening wordt gehouden met alle deelnemers, niet alleen de deelnemers in de ruimte.

Met een rijk ecosysteem van verbonden vergaderapparaten, aangedreven door een intuïtieve app die door Microsoft is ontwikkeld voor Microsoft Teams, transformeert Teams-ruimten elke vergaderruimte in een gebruiksvriendelijke en inclusieve samenwerkingsruimte waar iedereen een plek aan tafel heeft, ongeacht waar ze zitten. Teams-ruimten is ontworpen om:

  • Inclusieve, collaboratieve vergaderingen te bevorderen door de kloof tussen werkruimten te overbruggen, zodat iedereen een plek aan dezelfde virtuele tafel heeft, ongeacht de locatie waarvandaan ze deelnemen.
  • Consistente en intuïtieve Microsoft Teams-ervaringen te bieden waarmee mensen gemakkelijk en snel vergaderingen kunnen plannen en eraan kunnen deelnemen.
  • Elke ruimte te transformeren in een inclusieve en gebruiksvriendelijke vergaderruimte met een breed scala aan apparaten voor flexibele aanpassing aan elke behoefte en ruimte.
  • Apparaten beveiligd, betrouwbaar en up-to-date te houden via rijke beheermogelijkheden.

Avesqo en Microsoft

Microsoft heeft altijd gestaan voor een goede oplossing IT oplossingen te bieden, of dit nou was om een notieboekje te vervangen (Word) of om hybride te werken (teams). Wij als Avesqo zijn dan ook trots om met een van de grote op software gebied een partnerschap hebben.

Zo luidt hun inspiratie dan ook:

Empower every person and every organization on the planet to achieve more.

de drijvende kracht achter ons werk en wat ons pusht elke dag uitdagingen aan te gaan. Natuurlijk werken we hard, maar het zijn dan ook mooie ambities die we willen waarmaken. We willen dat iedereen de vrijheid en het bereik heeft om te helpen een verschil te maken in de wereld.

Microsoft partner

Merken waar je mee gaat werken

Deel deze pagina, kies je platform!

Audac

2023-03-14T12:14:13+01:00

WHY AUDAC?

It is what we experience through the senses that makes life meaningful. In fact, it can be said that through the qualities in speech and music we experience, we become familiar with the higher values of life.

This is just one of the reasons why at AUDAC you will find a passion for sound. Each speaker, audio matrix or amplifier solution we develop expresses that same inspiration and quality that exceeds users’ expectations, making it no coincidence our success results from exploring new methods and ideas beyond conventional boundaries.

Audac - Avesqo partner

Creating an experience

It’s not just about the innovation of better products, it’s about creating an experience. That’s why we gather exceptional talent with various beliefs, perspectives and backgrounds, but we all share one common dream: changing audio for the better. Just one example of this dedication must be the development of the world’s first web-based matrix, which rocked the audio world, forever strengthening our vision of launching inspiring products and ensuring quality comes first.

Avesqo en Audac

Audio is wellicht een van de meest onderschatte componenten in de oplossingen die we aanbieden. En in kleinere ruimtes volstaat vaak een soundbar of de speakers die bij de videoconferencing hardware geleverd worden. Maar zodra we ruimtes groter worden, denk aan boardrooms, collegezalen of auditoria, heb je beter geluid nodig. Beter geluid dat overal hoorbaar is, zonder concessies (en rondzingen!) In Audac hebben we een partner gevonden, die net zo gek op hun werk en oplossingen zijn als wij op ons vakgebied. De producten bieden een fantastische prijs/prestatie verhouding en de ondersteuning richting partner en eindklant is net zo goed. Met onze certificering op Audac producten ben jij als eindklant verzekerd van de beste audio oplossing.

Merken waar je mee gaat werken

Deel deze pagina, kies je platform!

Pexip

2023-01-18T08:25:59+01:00

WAAROM PEXIP?

Pexip is een Noors softwaretechnologiebedrijf dat een zeer veilig end-to-end videosamenwerkingsplatform levert dat perfect is afgestemd op de behoeften van zowel eindgebruikers als IT-professionals in bedrijven en organisaties.

Pexip biedt een video-first meeting-platform waarmee iedereen kan deelnemen, ongeacht de technologie, en dat kan worden gebruikt als Software-as-a-Service of als een speciale implementatie in een eigen, hybride of cloud-computeromgeving. Pexip vereenvoudigt daarnaast complexe videocommunicatie en stelt medewerkers in staat om elkaar ‘persoonlijk’ te ontmoeten, ongeacht locatie of technologie.

Pexip - Avesqo partner

Voordelen Pexip bij Avesqo

Pexip is een platform voor telefoongesprekken en videovergaderingen waarmee organisaties hun dynamische samenwerking kunnen vereenvoudigen. Pexip biedt daarnaast de mogelijkheid om direct vergaderingen te plannen en hosten vanaf elk apparaat.

Binnen moderne hybride werkplekken wordt gebruikgemaakt van veel verschillende platforms voor videovergaderingen en digitale samenwerking van leveranciers zoals Microsoft en Google. Pexip dicht de kloof tussen al deze oplossingen.

Pexip is ontwikkeld met het oog op onbeperkte schaalbaarheid. Je kunt naar behoefte nieuwe functionaliteit toevoegen, zonder de noodzaak van uiteenlopende implementaties of complex licentiebeheer.

Evolutie in verbinden

Technologie en gewoonten op de werkplek hebben een lange weg afgelegd in de loop der jaren maar de uitdaging om verschillende soorten apparaten en platforms met elkaar te verbinden blijft. Pexip lost dit op door de beste interoperabiliteit in zijn klasse te bieden, waaronder Microsoft Teams, Skype for Business en Google Hangouts Gateway-interoperabiliteit, registratie van videosysteemapparatuur en een vergader- en belservice van wereldklasse.

Avesqo is al bijna sinds de oprichting van Pexip in 2011 een zeer gewaardeerde Business Partner, de medewerkers zijn experts in hun vak, wat het een plezier maakt om mee te werken, professioneel zeggen waar het opstaat en weten zodoende het volle vertrouwen te winnen en te behouden van ons beide klanten.” 

Ook aan de slag met Pexip via Avesqo?

Ontvangt u graag meer informatie over de implementatie van Pexip in uw bedrijf of wilt u graag weten waar Avesqo u nog meer mee kan helpen? Neem dan contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Merken waar je mee gaat werken

Deel deze pagina, kies je platform!

Humly

2023-03-14T12:09:44+01:00

WAAROM Humly?

Humly is een bedrijf dat alles in huis heeft van Software tot hardware hierdoor heb je maar met 1 contactpersoon te maken als er een probleem is. Hierdoor is het makkelijk om contact te houden en worden al je opmerkingen ook serieus genomen. Humly is hierdoor vanaf het begin tot het eind betrokken bij jouw ervaring om de workflow te verbeteren.

Humly room

De oplossingen

Room display

De room display van Humly is een prijswinnend product en dit is dan ook niet zonder reden. Het product is namelijk ontwikkeld om de laatste technologie makkelijk te snappen maakt. Zo heeft het backlighting waardoor je van een afstand ziet of de kamer vrij is of in een meeting is, waardoor het zoeken naar een ruimte sneller en makkelijker gaat.

Humly heeft een open API dat het makkelijk maakt om te integreren met andere oplossing. Hiernaast zijn ze ook actief bezig met integraties te maken met de marktleiders van het slimme kantoor en samenwerk technologieën, waardoor de room display volledig in jouw workflow past.

humly room display working

Humly Desk BookingHumly app

Met desk booking kan je zoals de naam al vermeld een bureau reserveren. Via de app maar het grootste voordeel om desk booking via Humly te nemen is dat je het met Microsoft-teams kan laten integreren, waardoor je direct vanuit Microsoft-teams jouw bureau kan reserveren.

Humly wayfinding

De makkelijkste manier om te laten zien waar de ruimtes zijn. Echter is het niet alleen handig om de weg te leiden je kan namelijk ook:

  • Vergadering en organisator
  • Naam van de vergaderruimte
  • Plattegrond en richting
  • Logo met een persoonlijke boodschappen
  • Beschikbare bureaus
  • QR-code

Humly cloud

Opgezet door Humly speciaal voor hun producten zodat ze altijd optimaal werken, zo hebben ze ervoor gezorgd dat je altijd de goede bandwijdte en kracht, dit passen ze altijd op maat aan. Waardoor het niet uitmaakt of 1 product hebt of 2000 door de cloud werkt altijd alles perfect. Mocht je als bedrijf een eigen cloud hebben of dit al via een ander bedrijf hebben geregeld? Dan is dat geen probleem wij kijken samen met jou naar een passende oplossing.

Humly cloud

Humly dataprivacy

Alle producten zijn volledig veilig in het gebruik zowel de hardware als de software volgens de GDPR en de AVG wet.

Klik voor humly’s Data Security Standard policy

Avesqo & Humly

Avesqo ontvangt vanuit de eindgebruikersmarkt veel vraag naar oplossingen die tijd besparen en frustratie verminderen als het gaat om het boeken van vergaderruimtes, (flex)werkplekken en andere zaken zoals parkeerplaatsen. Door covid is de kantoorcultuur bij veel bedrijven snel veranderd, waardoor deze vraag nog verder is toegenomen. Stijlvol en tijdbesparend vergaderruimtes en werkplekken reserveren begint bij Avesqo met de oplossingen van Humly.

Merken waar je mee gaat werken

Deel deze pagina, kies je platform!

Neat

2023-03-14T12:07:32+01:00

Waarom Neat?

Neat brengt de toekomst van video vandaag en overbrugt de kloof tussen deelnemers in de ruimte en deelnemers op afstand als nooit tevoren.

Door elke persoon in de ruimte afzonderlijk automatisch in beeld te brengen en ze even dichtbij te presenteren op schermen van deelnemers op afstand. Deze mogelijkheid geeft het meest authentieke gevoel tot nu toe  om fysiek allemaal samen in dezelfde kamer te zijn.

Neat hardware

Neat Experience

“Technology can never replace meeting someone in real life”

Dat komt, omdat wanneer we buiten het scherm zijn en elkaar persoonlijk ontmoeten, we een scherpere aandachtsruimte delen. We communiceren synchroon door een samenspel van spraak, gebaren, beweging, observatie en timing, waarbij we onze zintuigen gebruiken om voortdurend de focus te verleggen en afleidingen weg te filteren.

Hoewel deze maniertjes een uitdaging zijn om te repliceren, komt Neat steeds dichter bij het verkleinen van de digitale kloof tussen het fysieke en het virtuele, waardoor mensen op een natuurlijkere manier dan ooit tevoren met video omgaan.

Avesqo & Neat

Hoge kwaliteit en innovatie leveren voor een goede prijs. Dit motto geldt voor zowel Neat als Avesqo, waar het bijna een logisch gevolg lijkt dat wij dit partnership hebben afgesloten. Neat levert sinds eind 2021 naast Zoom ook Microsoft Teams hardware oplossingen, wat voor ons de gelegenheid was om in te stappen. Klinkt ingewikkeld? Juist niet, deze oplossingen hebben juist de gebruiker centraal staan. Of je nu één of honderd (of meer!) vergaderruimtes hebt voor videoconferencing, de gebruikersvriendelijkheid blijft met Neat overal hetzelfde. Daar word jij blij van en wij ook!

neat

Merken waar je mee gaat werken

Deel deze pagina, kies je platform!

Extron

2021-01-27T10:03:08+01:00

WAAROM EXTRON?

Iedere dag krijgen miljoenen mensen over de hele wereld hun ervaring verbeterd door audiovisuele signaalverwerking, distributie en besturingsproducten van Extron. De geavanceerde technologie zorgt voor mooiere beelden, geluid van hogere kwaliteit, makkelijker te bedienen systemen en betrouwbaarder werken. De krachtige tools van Extron voor assetmanagement helpen technologie professionals bij het efficiënt beheren van grote aantallen audiovisuele systemen die in hun ondernemingen worden ingezet.

Extron - Avesqo partner

De leider op het gebied van audiovisuele technologie

Audiovisuele technologie speelt een cruciale rol voor alle soorten organisaties, die hun manier van communiceren willen verbeteren. Goed ontworpen audiovisuele systemen maken het mogelijk om audio en video van hoge kwaliteit te presenteren, waar dat nodig is om effectieve informatie-uitwisseling mogelijk te maken. Of het nu gaat om voorlichting, beslissingen nemen, samenwerken of collaboration, monitoren, informeren, inspireren of entertainen

Extron producten zijn speciaal gebouwd om samen te werken en complete geïntegreerde oplossingen te creëren die naadloos samenwerken met uw IT infrastructuur. Met meer dan 5,000 productoplossingen, biedt de breedte van het Extron portfolio aan alle systeem ontwerpers de flexibiliteit om voor iedere toepassing de optimale oplossing te selecteren. Dit alles wordt ondersteund door de uitzonderlijke ondersteuning, door de industrie erkende technologische training en tevredenheidsgarantie van Extron.

Avesqo en Extron

Al vanaf het oprichten van Avesqo gebruiken wij de componenten van Extron in onze oplossingen. De mate van betrouwbaarheid van de producten zijn uitstekend, wat ook nodig is als je het over signaalsdistributie hebt. Als snel zijn wij opgelijnd als gecertificeerd partner, waardoor we ook toegang hebben tot te kennis van de Extron collega’s. Deze prettige en benaderbare manier van communiceren zorgt ervoor dat we te allen tijde op de hoogte zijn van de ontwikkelingen van de producten van Extron. En in het hoogst uitzonderlijke geval dat er iets mis is met een product van ze, is de garantie afhandeling ook zeer goed. Kortom; een kwaliteitspartner die past bij onze visie op het leveren van kwaliteitsoplossingen.

Merken waar je mee gaat werken

Deel deze pagina, kies je platform!

Barco

2021-01-27T10:13:29+01:00

WAAROM BARCO?

Heldere resultaten mogelijk maken

Stel je een manier voor om het ongrijpbare te zien, voelen en delen. Dat is wat er gebeurt als big data kennis wordt. Wanneer afbeeldingen inzicht worden. En wanneer ervaringen tot leven komen.

Dat is waar Barco voor staat.

In een wereld waar data en rich content exponentieel groeien, biedt Barco indrukwekkende visualisaties en innovatieve collaboration oplossingen om jou te helpen om zinvolle verbindingen te leggen.

Voor ons tel jij – de klant. Barco helpt je je doelen te bereiken, of het nu gaat om het beschermen van de gezondheid en veiligheid van miljoenen, het creëren van magische momenten of het ondersteunen van mensen om slimmer samen te werken. Barco helpt je om het meeste uit wat je elke dag doet te halen. Samen creëren we betere resultaten, over de hele wereld.

Gaan voor duurzame impact

Onze duurzaamheidsstrategie is een integraal onderdeel van onze bedrijfsstrategie, ‘Enabling bright outcomes’. Omdat we geloven dat de groei van ons bedrijf hand in hand gaat met het helpen van onze mensen en de communities om ons heen, terwijl we de planeet beschermen. Daarom is de duurzaamheidsstrategie van Barco ook gericht op drie pijlers: Planet, People, and Communities.

Barco gebruikt de Sustainable Development Goals (SDGs) die zijn gedefinieerd in de VN agenda, als leidraad om onze aanpak vorm te geven en onze bijdrage op te schalen naar de gebieden die het belangrijkst zijn voor de samenlevingen waar we de grootste impact kunnen bereiken. De voortgang die Barco boekt, wordt beschreven in ons jaarlijkse sustainability report.

Avesqo en Barco

Avesqo en Barco hebben een interessante historie. Zijn zijn wij elkaar leren kennen tijdens installaties voor partners, waarbij deze samenwerking goed beviel. Toen wij publiekelijk hebben gemaakt dat wij ook eindgebruikers direct gingen benaderen, hebben wij vrij snel de gelegenheid gekregen om ons te certificeren voor het Clickshare CX portfolio. Hiervoor vraagt Barco een bepaald kennisniveau van zijn dealer, waar wij goed aan voldoen.

Ondertussen is ons partnership uitgegroeid tot Barco SIlver partner niveau, een waar we trots op zijn. We hebben de collega’s van Barco graag over de vloer, waar zij ook regelmatig webinars en presentaties via video in onze showroom geven.

Ondersteuning op producten en vragen voor configuratie zijn uitstekend en ook de strategische visie op producten en productondersteuning zorgt ervoor, dat wij een langdurige oplossing op gebied van draadloos presenteren bij jou als eindgebruiker kunnen installeren.

Merken waar je mee gaat werken

Deel deze pagina, kies je platform!

Logitech

2023-01-18T08:33:51+01:00

WAAROM LOGITECH?

Logitech is een Zwitsers bedrijf dat zich richt op innovatie en kwaliteit, en producten en ervaringen ontwerpt die zich een plaats verwerven in het dagelijks leven van mensen. Logitech werd in 1981 opgericht te Lausanne in Zwitserland, en breidde zich al snel uit naar Silicon Valley.

Het bedrijf verbond mensen met elkaar via innovatieve randapparatuur voor computers en vele primeurs in de industrie, waaronder de infrarode draadloze muis, de trackball met duimbediening, de lasermuis en meer.

Sindsdien hebben we zowel onze expertise in productontwerp als ons wereldwijde bereik vergroot. Voor elk van onze producten kijken we naar de manier waarop onze klanten verbinding maken en communiceren met de digitale wereld. Ontwerp staat centraal in alles wat we maken, in elk team en elke discipline, zodat we een echt unieke, zinvolle ervaring kunnen aanbieden.

Logitech verkoopt producten in vrijwel elk land ter wereld en is daardoor uitgegroeid tot een multimerk bedrijf dat producten ontwerpt die mensen samenbrengen door muziek, games, video en computerwerk. Merken van Logitech zijn onder andere Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming, Ultimate Ears, Jaybird, Blue Microphones en Streamlabs.

Logitech Video Collaboration

De perfecte oplossing voor elke ruimte

Op de moderne werkplek draait alles om samenwerking. Met de geavanceerde Logitech VideoCollaboration oplossingen kunnen uw teams op de best mogelijke manier samenwerken, waar zij zich ook bevinden. Voor elke type vergaderruimte of persoonlijke werkplek biedt Logitech u de juist Video Collaboration oplossing, die verbazingwekkend gemakkelijk in gebruik en betaalbaar zijn. Maak uw vergaderingen efficiënt, productief en leuk met Logitech.

Werkt met wat u al gebruikt

Logitech werkt samen met de meest populaire platforms voor videovergaderen: Microsoft Teams, Skype voor Bedrijven, Zoom, Google Meet, WebEx en andere, en ook met Nederlands belangrijkstePC partners: Dell, HP, Lenovo. De Logitech geïntegreerde oplossingen helpen uw hardwerkende teams met elkaar in contact te blijven op de meest eenvoudige manier.

Avesqo en Logitech

Logitech en Avesqo hebben partnerships beiden hoog in het vaandel staan. Door samen zowel beter in de business als in de techniek te worden, heeft dit er in korte tijd al voor gezorgd dat we mooie projecten hebben mogen doen.

Ook de samenwerking van Logitech met andere technology partners heeft, zorgt voor een solide ecosysteem, waar wij ook de vruchten van plukken. Zo zorgt de samenwerking tussen Logitech en Samsung en LG voor een naadloze integratie tussen videconferencing apparatuur en display.

Vanwege deze samenwerking, zijn wij ook gekozen tot Launcing Partner van het “Learn Anywhere” concept, waarin we met elkaar een naadloos werkend en gebruikersvriendelijke oplossing bieden voor “remote learning”. Je kunt hiermee les geven waar je wilt en aan wie je dit wilt, gewoon op basis van Microsoft Teams. Door onze focus op videoconferencing en de ervaring met Logitech en andere partners in dit concept zoals Extron, gaan we met elkaar hier een mooi succes van maken.

Merken waar je mee gaat werken

Deel deze pagina, kies je platform!

Ga naar de bovenkant