WAAROM SAMSUNG?

Samsung digital signage is ‘s werelds eerste “integration ready” display oplossing die hardware naadloos combineert met software.

Deze baanbrekende nieuwe benadering van digital signage stelt elk bedrijf in elke omgeving in staat om dynamische informatie ervaringen te creëren, die hun publiek echt boeien. Dankzij constante innovatie omvat het portfolio van Samsung  een breed scala aan technologieën van de volgende generatie. Deze zijn ontworpen om aan de behoeften van elk bedrijf te voldoen en een nieuwe bedrijfservaring  te bieden, waardoor een efficiënte levering van content en display management mogelijk is.

Samsung - Avesqo partner

Wereldwijd toonaangevend onder Digital Signage leveranciers

Samsung heeft een uitgebreide geschiedening in het produceren van topklasse tv’s en monitoren voor een wereldwijs pubiek. Door gebruik te maken van een internationale reputatie en technische expertise, heeft Samsung een specifieke digital signage bedrijf op kunnen zetten; Samsung Display Solutions. Door betrouwbare en innovatieve producten aan te bieden, heeft Samsung Display Solutions een nummer 1 marktaandeel in dit segment bereikt.

Baanbrekend technologisch leiderschap

Samsung Display Solutions heeft het gebied van digital signage verbeterd, door de introductie van geavanceerde nieuwe hardware, waaronder videowalls met ‘s werelds smalste bezel en ‘s werelds eerste door Tizen aangedreven premium signage. Samsung heeft zijn grote productportfolio uitgebreid door krachtige “all-in-one” softwareoplossingen te ontwikkelen die voldoen aan alle behoeften van de klant, waaronder het maken en plannen van content (MagicInfo), interactieve whiteboard presentaties (MagicIWB) and “in-house” hotel media management (LYNK HMX, LYNK SINC, LYNK REACH).

Strategisch Partnership voor Wederzijdse Groei

Samsung stelt haar partners in staat hun eigen klanten nieuwe en gedifferentieerde ervaringen te bieden.

De door Samsung gepatenteerde “all-in-one” oplossingen (SSSP en H. Browser) zijn robuuste platforms die zijn ontworpen om partners de kracht te geven om software en apps op hun displays te maken die zijn afgestemd op eigen behoeften. Als koploper op het gebied van nieuwe technologische innovatie, kijkt Samsung gretig vooruit naar waar onze nieuwste technologie onze partners zal helpen nieuwe kansen te benutten, veel voorkomende uitdagingen op te lossen en groei te stimuleren in de snel veranderende zakelijke omgeving van vandaag.

Avesqo & Samsung

Samsung zoekt net als Avesqo een strategische klantbenadering. Door de klant te leren kennen en ze te helpen met bepaalde keuzes voor oplossingen, weet de eindgebruiker bij uitrol, dat de keuze voor apparatuur al positief ervaren is.

De productkwaliteit van Samsung is een gegeven, dat maakt de discussie gelijk een stuk minder. Daarnaast zoekt Samsung ook naar een ecosysteem van andere technology vendors, waar producten op voorhand samen gebundeld worden. Denk bijvoorbeeld aan een partnership met Logitech, wat een groot voordeel voor ons is.

Als partner worden we actief betrokken bij product roadmaps en trainingen. Bij langere projecten, kunnen wij beter inschatten welke techniek voor jou het beste werkt.

Merken waar je mee gaat werken

Deel deze pagina, kies je platform!