WAAROM EXTRON?

Iedere dag krijgen miljoenen mensen over de hele wereld hun ervaring verbeterd door audiovisuele signaalverwerking, distributie en besturingsproducten van Extron. De geavanceerde technologie zorgt voor mooiere beelden, geluid van hogere kwaliteit, makkelijker te bedienen systemen en betrouwbaarder werken. De krachtige tools van Extron voor assetmanagement helpen technologie professionals bij het efficiënt beheren van grote aantallen audiovisuele systemen die in hun ondernemingen worden ingezet.

Extron - Avesqo partner

De leider op het gebied van audiovisuele technologie

Audiovisuele technologie speelt een cruciale rol voor alle soorten organisaties, die hun manier van communiceren willen verbeteren. Goed ontworpen audiovisuele systemen maken het mogelijk om audio en video van hoge kwaliteit te presenteren, waar dat nodig is om effectieve informatie-uitwisseling mogelijk te maken. Of het nu gaat om voorlichting, beslissingen nemen, samenwerken of collaboration, monitoren, informeren, inspireren of entertainen

Extron producten zijn speciaal gebouwd om samen te werken en complete geïntegreerde oplossingen te creëren die naadloos samenwerken met uw IT infrastructuur. Met meer dan 5,000 productoplossingen, biedt de breedte van het Extron portfolio aan alle systeem ontwerpers de flexibiliteit om voor iedere toepassing de optimale oplossing te selecteren. Dit alles wordt ondersteund door de uitzonderlijke ondersteuning, door de industrie erkende technologische training en tevredenheidsgarantie van Extron.

Avesqo en Extron

Al vanaf het oprichten van Avesqo gebruiken wij de componenten van Extron in onze oplossingen. De mate van betrouwbaarheid van de producten zijn uitstekend, wat ook nodig is als je het over signaalsdistributie hebt. Als snel zijn wij opgelijnd als gecertificeerd partner, waardoor we ook toegang hebben tot te kennis van de Extron collega’s. Deze prettige en benaderbare manier van communiceren zorgt ervoor dat we te allen tijde op de hoogte zijn van de ontwikkelingen van de producten van Extron. En in het hoogst uitzonderlijke geval dat er iets mis is met een product van ze, is de garantie afhandeling ook zeer goed. Kortom; een kwaliteitspartner die past bij onze visie op het leveren van kwaliteitsoplossingen.

Merken waar je mee gaat werken

Deel deze pagina, kies je platform!