WAAROM LOGITECH?

Logitech is een Zwitsers bedrijf dat zich richt op innovatie en kwaliteit, en producten en ervaringen ontwerpt die zich een plaats verwerven in het dagelijks leven van mensen. Logitech werd in 1981 opgericht te Lausanne in Zwitserland, en breidde zich al snel uit naar Silicon Valley.

Het bedrijf verbond mensen met elkaar via innovatieve randapparatuur voor computers en vele primeurs in de industrie, waaronder de infrarode draadloze muis, de trackball met duimbediening, de lasermuis en meer.

Sindsdien hebben we zowel onze expertise in productontwerp als ons wereldwijde bereik vergroot. Voor elk van onze producten kijken we naar de manier waarop onze klanten verbinding maken en communiceren met de digitale wereld. Ontwerp staat centraal in alles wat we maken, in elk team en elke discipline, zodat we een echt unieke, zinvolle ervaring kunnen aanbieden.

Logitech verkoopt producten in vrijwel elk land ter wereld en is daardoor uitgegroeid tot een multimerk bedrijf dat producten ontwerpt die mensen samenbrengen door muziek, games, video en computerwerk. Merken van Logitech zijn onder andere Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming, Ultimate Ears, Jaybird, Blue Microphones en Streamlabs.

Logitech Video Collaboration

De perfecte oplossing voor elke ruimte

Op de moderne werkplek draait alles om samenwerking. Met de geavanceerde Logitech VideoCollaboration oplossingen kunnen uw teams op de best mogelijke manier samenwerken, waar zij zich ook bevinden. Voor elke type vergaderruimte of persoonlijke werkplek biedt Logitech u de juist Video Collaboration oplossing, die verbazingwekkend gemakkelijk in gebruik en betaalbaar zijn. Maak uw vergaderingen efficiënt, productief en leuk met Logitech.

Werkt met wat u al gebruikt

Logitech werkt samen met de meest populaire platforms voor videovergaderen: Microsoft Teams, Skype voor Bedrijven, Zoom, Google Meet, WebEx en andere, en ook met Nederlands belangrijkstePC partners: Dell, HP, Lenovo. De Logitech geïntegreerde oplossingen helpen uw hardwerkende teams met elkaar in contact te blijven op de meest eenvoudige manier.

Avesqo en Logitech

Logitech en Avesqo hebben partnerships beiden hoog in het vaandel staan. Door samen zowel beter in de business als in de techniek te worden, heeft dit er in korte tijd al voor gezorgd dat we mooie projecten hebben mogen doen.

Ook de samenwerking van Logitech met andere technology partners heeft, zorgt voor een solide ecosysteem, waar wij ook de vruchten van plukken. Zo zorgt de samenwerking tussen Logitech en Samsung en LG voor een naadloze integratie tussen videconferencing apparatuur en display.

Vanwege deze samenwerking, zijn wij ook gekozen tot Launcing Partner van het “Learn Anywhere” concept, waarin we met elkaar een naadloos werkend en gebruikersvriendelijke oplossing bieden voor “remote learning”. Je kunt hiermee les geven waar je wilt en aan wie je dit wilt, gewoon op basis van Microsoft Teams. Door onze focus op videoconferencing en de ervaring met Logitech en andere partners in dit concept zoals Extron, gaan we met elkaar hier een mooi succes van maken.

Merken waar je mee gaat werken

Deel deze pagina, kies je platform!