Partner

Home|Partner

Microsoft

2023-03-21T15:09:17+01:00

Waarom Microsoft?

Microsoft staat natuurlijk bekend als een van de voorlopers van de huidige online werkomgeving. Zo kan je volledig in de Cloud werken en online vergaderingen voeren via Microsoft Teams. Ook kan je er voor kiezen om de applicaties te downloaden en lokaal te werken.

Door Microsoft is het online werken mogelijk geworden hierdoor draaide in de jaren 90 ongeveer 85% van alle computers op Microsoft. Hierdoor is Microsoft niet zomaar een bedrijf maar daadwerkelijk een van de grondzetters in de computerwereld.

Microsoft teams room

Online vergaderingen

Microsoft Teams is een moderne vergaderruimteoplossing die de digitale werkruimte van Teams samenbrengt met toegewijde audio- en videoapparaten van Microsoft of van derden, gecertificeerd door Microsoft. Teams-ruimten is speciaal ontworpen om de barrières tussen ruimten, locaties en mensen te helpen verwijderen en zo in elke ruimte de beste Teams-vergaderingservaring te bieden. Teams-ruimten heeft een doordacht ontwerp en biedt vergaderingservaringen waarbij rekening wordt gehouden met alle deelnemers, niet alleen de deelnemers in de ruimte.

Met een rijk ecosysteem van verbonden vergaderapparaten, aangedreven door een intuïtieve app die door Microsoft is ontwikkeld voor Microsoft Teams, transformeert Teams-ruimten elke vergaderruimte in een gebruiksvriendelijke en inclusieve samenwerkingsruimte waar iedereen een plek aan tafel heeft, ongeacht waar ze zitten. Teams-ruimten is ontworpen om:

  • Inclusieve, collaboratieve vergaderingen te bevorderen door de kloof tussen werkruimten te overbruggen, zodat iedereen een plek aan dezelfde virtuele tafel heeft, ongeacht de locatie waarvandaan ze deelnemen.
  • Consistente en intuïtieve Microsoft Teams-ervaringen te bieden waarmee mensen gemakkelijk en snel vergaderingen kunnen plannen en eraan kunnen deelnemen.
  • Elke ruimte te transformeren in een inclusieve en gebruiksvriendelijke vergaderruimte met een breed scala aan apparaten voor flexibele aanpassing aan elke behoefte en ruimte.
  • Apparaten beveiligd, betrouwbaar en up-to-date te houden via rijke beheermogelijkheden.

Avesqo en Microsoft

Microsoft heeft altijd gestaan voor een goede oplossing IT oplossingen te bieden, of dit nou was om een notieboekje te vervangen (Word) of om hybride te werken (teams). Wij als Avesqo zijn dan ook trots om met een van de grote op software gebied een partnerschap hebben.

Zo luidt hun inspiratie dan ook:

Empower every person and every organization on the planet to achieve more.

de drijvende kracht achter ons werk en wat ons pusht elke dag uitdagingen aan te gaan. Natuurlijk werken we hard, maar het zijn dan ook mooie ambities die we willen waarmaken. We willen dat iedereen de vrijheid en het bereik heeft om te helpen een verschil te maken in de wereld.

Microsoft partner

Merken waar je mee gaat werken

Deel deze pagina, kies je platform!

Humly

2023-03-14T12:09:44+01:00

WAAROM Humly?

Humly is een bedrijf dat alles in huis heeft van Software tot hardware hierdoor heb je maar met 1 contactpersoon te maken als er een probleem is. Hierdoor is het makkelijk om contact te houden en worden al je opmerkingen ook serieus genomen. Humly is hierdoor vanaf het begin tot het eind betrokken bij jouw ervaring om de workflow te verbeteren.

Humly room

De oplossingen

Room display

De room display van Humly is een prijswinnend product en dit is dan ook niet zonder reden. Het product is namelijk ontwikkeld om de laatste technologie makkelijk te snappen maakt. Zo heeft het backlighting waardoor je van een afstand ziet of de kamer vrij is of in een meeting is, waardoor het zoeken naar een ruimte sneller en makkelijker gaat.

Humly heeft een open API dat het makkelijk maakt om te integreren met andere oplossing. Hiernaast zijn ze ook actief bezig met integraties te maken met de marktleiders van het slimme kantoor en samenwerk technologieën, waardoor de room display volledig in jouw workflow past.

humly room display working

Humly Desk BookingHumly app

Met desk booking kan je zoals de naam al vermeld een bureau reserveren. Via de app maar het grootste voordeel om desk booking via Humly te nemen is dat je het met Microsoft-teams kan laten integreren, waardoor je direct vanuit Microsoft-teams jouw bureau kan reserveren.

Humly wayfinding

De makkelijkste manier om te laten zien waar de ruimtes zijn. Echter is het niet alleen handig om de weg te leiden je kan namelijk ook:

  • Vergadering en organisator
  • Naam van de vergaderruimte
  • Plattegrond en richting
  • Logo met een persoonlijke boodschappen
  • Beschikbare bureaus
  • QR-code

Humly cloud

Opgezet door Humly speciaal voor hun producten zodat ze altijd optimaal werken, zo hebben ze ervoor gezorgd dat je altijd de goede bandwijdte en kracht, dit passen ze altijd op maat aan. Waardoor het niet uitmaakt of 1 product hebt of 2000 door de cloud werkt altijd alles perfect. Mocht je als bedrijf een eigen cloud hebben of dit al via een ander bedrijf hebben geregeld? Dan is dat geen probleem wij kijken samen met jou naar een passende oplossing.

Humly cloud

Humly dataprivacy

Alle producten zijn volledig veilig in het gebruik zowel de hardware als de software volgens de GDPR en de AVG wet.

Klik voor humly’s Data Security Standard policy

Avesqo & Humly

Avesqo ontvangt vanuit de eindgebruikersmarkt veel vraag naar oplossingen die tijd besparen en frustratie verminderen als het gaat om het boeken van vergaderruimtes, (flex)werkplekken en andere zaken zoals parkeerplaatsen. Door covid is de kantoorcultuur bij veel bedrijven snel veranderd, waardoor deze vraag nog verder is toegenomen. Stijlvol en tijdbesparend vergaderruimtes en werkplekken reserveren begint bij Avesqo met de oplossingen van Humly.

Merken waar je mee gaat werken

Deel deze pagina, kies je platform!

Ga naar de bovenkant